SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Juno the Bakery
Detaljer om varen
- 1. Udgave
- Indbundet: 344 sider
- Udgiver: Strandberg (December 2025)
- ISBN: 9788794418522
Juno the Bakery deler for første gang et udvalg af de opskrifter, der har gjort bageriet til et internationalt tilløbsstykke i København. Uanset om du er amatør eller erfaren bager, kan du nu bage snurrer, brød og kager fra Juno the Bakery i dit eget køkken.
Bogen giver en grundig indføring i surdej, lamineret smørdej og deres verdenskendte kardemommesnurrer med opskrifter på for eksempel brød, fastelavnsboller, croissanter og tærter med årstidens råvarer. I julekapitlet finder du blandt andet luciabrød, fransk nougat og traditionel kransekage.
Bag Juno the Bakery står svenske Emil Glaser og hans kone Nina Schmiegelow. I 2017 åbnede de dørene til et lokalt bageri på Århusgade 48 i København. Målet er enkelt: de bedste råvarer, nænsom tilberedning og rene, lækre smage.
Petra Kleis har dokumenteret det hele med stemningsbilleder fra bageriet og af opskrifterne.
Spring køen over, og byd Juno the Bakery velkommen i dit eget hjem.

